Alin Hotel

Ligging:
Alin hotel ligt op slechts 100 meter van het bekende Cleopatra strand en op korte loopafstand van vele voorzieningen. Het centrum ligt op ca. 800 meter en de haven van Alanya op zo'n 600 meter. Het openbaar vervoer vindt u op ca. 50 meter van het hotel.

Faciliteiten:
Alin hotel heeft 50 kamers, verdeeld over 5 verdiepingen. Bij binnenkomst vindt u een receptie, een lobby, een bar en de lift.
Het hotel biedt de gasten een buffetrestaurant aan en voor een drankje en een snack kunt u terecht in de poolbar.
Buiten vindt u het zwembad, omringd met ligbedjes en parasols. Alin Hotel beschikt verder over een televisiehoek en gratis wifi.

Uw hotelkamer:
Alle standaardkamers (1-3 personen) van Alin hotel zijn netjes ingericht en voorzien van airconditioning (tegen betaling), huurkluisje, koelkastje (tegen betaling), telefoon en televisie en een balkon met zitje. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning:
Op het strand worden tegen betaling diverse watersporten aangeboden door particulieren.

Verzorging Zomer 2017:
U verblijft op basis van Logies & Ontbijt.

LET OP: In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.