Bingo Costa de la Luz 5*

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan naar de Costa de la Luz. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het appartement als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Costa de la Luz en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde appartement of hotelkamer verblijft als uw buurman, maar u honderden euro's voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Costa de la Luz

Costa de la Luz wordt ook wel het 'goed bewaarde geheim van Spanje' genoemd. De letterlijke vertaling van Costa de la Luz is 'kust van het licht'. De prachtige natuur, de eindeloze zandstranden en de authentieke dorpjes maken de Costa de la Luz zo aantrekkelijk. U verneemt bij aankomst waar u verblijft echter is dit te allen tijde een 5-sterren accommodatie.

Ligging: Bingo Costa de la Luz

De 5* Bingo appartementen en/of hotelkamers liggen verspreid over de verschillende badplaatsen aan de Costa de la Luz. Bij aankomst op de luchthaven verneemt u de naam van uw accommodatie en wordt uw transfer verzorgd. De Bingo appartementen en/of hotelkamers zijn appartementen en/of hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

I.v.m. het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is deze Bingo reis niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bovendien, vanwege het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is het niet mogelijk een preferentie door te geven.

Verzorging: Bingo Costa de la Luz

De verzorging is op basis van All Inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. In de middag zijn er snacks (tijden worden bepaald door het hotel). Verder zijn de door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes (meestal) inbegrepen tussen 11.00 uur en 24.00 uur.

Comments are closed.