Bingo Kos 4*

De Bingo formule:
Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.
Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs. U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Kos Hotel 4* en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Kos en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde complex verblijft als uw buurman, maar u vele malen voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen:
Wilt u voordelig naar Kos? Boek dan Bingo Kos! Het Griekse eiland Kos staat beter bekend als het fietseiland van Griekenland. U kunt een auto huren om het eiland te verkennen, maar u kunt ook een fiets huren!
Op Kos kunt u namelijk uitstekend fietsen, of natuurlijk heerlijk ontspannen aan het strand met een goed boek… Of beide… Fijne vakantie!

Let op: Deze accommodatie is niet geschikt voor mindervalide.

Ligging:
Uw Bingo Kos Hotel 4* (standaardkamer, 1-3 personen) ligt op het eiland Kos. Bij aankomst op de luchthaven ontvangt u de naam van uw accommodatie en wordt uw transfer verzorgd.
De Bingo Hotels liggen verspreid over het eiland en zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging:
U verblijft tijdens deze Bingo Kos op basis van All Inclusive volgens de formule van de desbetreffende accommodatie.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.