Bingo Mallorca 2*

De Bingo formule:
Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Mallorca en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in dezelfde hotelkamer verblijft als uw buurman, maar u honderden euro's voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen:
Wilt u voordelig naar het Spaanse eiland Mallorca? Boek dan Bingo Hotel Mallorca! Mallorca kent vele leuke badplaatsen en allen met een eigen karakter en charme. Of u nu verblijft in Alcudia, El Arenal, Cala d'Or of één van de andere plaatsen, u zult genieten! Er is genoeg te doen op Mallorca. Of u houdt van bezienswaardigheden, een dagje uit met het hele gezin of lekker zonnen op het strand. Dat kunt u zelf gaan ervaren! Fijne vakantie!

Ligging:
De Bingo accommodaties liggen verspreid over de verschillende badplaatsen op Mallorca. De Bingo Hotel zijn accommodaties waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging:
U verblijft op basis van logies en ontbijt.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.