Bingo Marmaris HP 4*

De Bingo formule:
Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo 4* halfpension hotel en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde hotel verblijft als uw buurman, maar u honderden euro's voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Marmaris
Wilt u voordelig naar Marmaris? Boek dan Bingo 4* halfpension! De gezellige badplaats Marmaris ligt aan de Turkse Westkust. De badplaats heeft een kilometers lange boulevard waar u heerlijk kunt wandelen, zelfs tot aan het plaatsje Icmeler. In het centrum kunt u winkelen en heerlijk genieten van een drankje van een terras met uitzicht op de boten in de haven en zee. Fijne vakantie!

Ligging: Bingo Marmaris
De Bingo accommodaties liggen in en om de badplaatsen Marmaris, Datca en Icmeler. De Bingo hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan in onze brochures en/of op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website of in de brochure staan.

Verzorging: Bingo Marmaris
De verzorging is op basis van halfpension, ontbijt en diner in buffetvorm zijn inbegrepen.

Comments are closed.