Blue Sea Interpalace

Ligging:
Blue Sea Interpalace ligt op ongeveer 1,5 kilometer van het centrum van Puerto de la Cruz en op ongeveer 2 kilometer van het strand.

Faciliteiten:
Blue Sea Interpalace bestaat uit één gebouw en telt 225 kamers verdeeld over 7 verdiepingen. U vindt er een receptie, een lobby met zitjes, een tv ruimte en 4 liften. In de tuin vindt u het zwembad met een zonneterras waar de ligbedden en parasols voor u klaar staan. Het hotel biedt een handdoekenservice (met borg). Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant en voor een verfrissend drankje kunt u terecht bij één van de 2 bars. Verder biedt Blue Sea Interpalace u een doktersservice, een gameroom en een wasservice, alle tegen betaling. Bij de receptie kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Voor kinderen is er een miniclub (4-12 jaar, in Blue Sea Puerto Resort) en een speeltuintje.

Uw hotelkamer:
Uw standaardkamer (1-3 personen) in Blue Sea Interpalace is comfortabel en beschikt over airconditioning, televisie, huurkluisje, koelkastje, telefoon en tegen betaling wifi. Op het balkon of terras is een zitje. Een badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning:
Op sportief gebied biedt Blue Sea Interpalace u diverse mogelijkheden. U kunt gebruikmaken van de tennisbaan, boccia en minigolf (sommige activiteiten tegen betaling). Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2017:

U verblijft in Blue Sea Interpalace op basis van Logies en Ontbijt; ontbijt in buffetvorm.
Tegen een toeslag kunt u Halfpension boeken; ontbijt en diner in buffetvorm.
Of All Inclusive boeken: ontbijt (07.30-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.15), alle in buffetvorm. Diverse snacks (15.00-18.00) en ijs (11.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.30 tot 24.00 uur.

Verzorging Winter:
U verblijft in Blue Sea Interpalace op basis van Logies en Ontbijt; ontbijt in buffetvorm.
Tegen een toeslag kunt u Halfpension boeken; ontbijt en diner in buffetvorm.
Of All Inclusive: ontbijt (07.30-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.15), alle in buffetvorm. Diverse snacks van 15.00 tot 18.00 uur. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.30 tot 24.00 uur.

Bijzonderheden:
Vanwege de ligging van deze accommodatie, zal de lokale reisleiding deze accommodatie niet standaard bezoeken. Uiteraard is hij/zij wel telefonisch bereikbaar.

LET OP:
In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.