Derici Hotel

Ligging:
Derici heeft naast een perfecte ligging aan zee ook een zeer centrale ligging in het centrum van Kusadasi. Het strand vindt u op ca. 70 meter. Op ongeveer 20 meter vindt u verschillende winkeltjes en restaurants. Bushalte en taxistandplaats vlak bij het hotel.

Faciliteiten:
Het hotel bestaat uit 87 kamers, die verspreid liggen over 7 verdiepingen. Daarnaast vindt u een 24-uurs receptie met huurkluisjes, 2 liften en een lobby met zitjes.
In de 2 restaurant is het volop genieten van heerlijke gerechten tijdens uw vakantie. Drankjes kunt u halen bij de verschillende bars zoals onder andere de lobbybar of de poolbar.
Voor spetterend waterplezier gaat u naar het dak van het hotel, waar u het zwembad met kinderbadje vindt. Ook beschikt het hotel over een binnenzwembad.
Verder kunt u in Derici Hotel gebruikmaken van een wasserette en gratis wifi in de lobby.

Uw hotelkamer:
De standaardkamers (1-3 personen) zijn uitgerust met een minibar (tegen betaling), huurkluisje, telefoon, satelliettelevisie en airconditioning. De badkamers beschikken over een bad en/of douche, toilet en föhn. Daarnaast beschikken de kamers over een balkon met zitje.

Sport & Ontspanning:
Qua sport biedt het Derici hotel biljart (tegen betaling), darts en tafeltennis. Voor ontspanning zorgen de sauna en diverse massages (beide tegen betaling) en de hamam.

Verzorging Zomer 2017:
U verblijft in Derici Hotel op basis van Halfpension.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.