Dimitris Paritsa

Ligging:
Dimitris Paritsa heeft voor ieder wat wils: gelegen in hartje centrum van het mooie Kos-Stad waar u de hele dag door de prachtige straten kan lopen en toch maar ca. 200 m. van het populaire Lambi strand. Iedereen kan zich uitleven op dit strand. De haven is iets verder te vinden (ca. 300 meter) en het openbaar vervoer ligt slechts op ca. 100 m. afstand.

Faciliteiten:
Dimitris Paritsa telt 44 kamers verdeeld over één gebouw met drie verdiepingen. In de lobby met zitjes vindt u een lift en de receptie die 24 uur per dag voor u klaar staat, hier kunt u een kluisje huren. Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte en in de lounge met bar kunt u genieten van een drankje. Het hotel beschikt niet over een zwembad, maar op korte loopafstand vindt u de heerlijk verkoelende zee. Verder biedt Dimitris Paritsa u gratis wifi in de lobby.

Uw hotelkamer:
De standaardkamers (1-3 personen) in Dimitris Paritsa zijn eenvoudig maar netjes en beschikt over airconditioning (tegen betaling), televisie, telefoon, koelkastje, huurkluisje en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning:
Op het strand worden tegen betaling diverse (gemotoriseerde) watersporten aangeboden.

Verzorging Zomer 2017:
U verblijft in Dimitris Paritsa op basis van Logies & Ontbijt.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.