Ergun

Ligging:
Vanuit het Ergün Hotel stapt u direct in het bruisende centrum van Alanya in en bent u slechts 650 m verwijderd van het strand! Het openbaar vervoer en uitgaansgelegenheden treft u op korte loopafstand aan.

Faciliteiten:
Ergün Hotel is een verzorgd 3-sterren hotel met 60 kamers en is ondergebracht in een gebouw van 4 verdiepingen en een lift. De receptie heeft een lobby met diverse zitjes. Verder is er een binnen- en buitenrestaurant en er is een bar voor uw consumpties. Het buitenzwembad is te vinden op het dakterras welke is omringd met ligbedden en parasols. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Zowel in de lobby als bij het zwembad en in het restaurant kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Er is tegen betaling roomservice beschikbaar.

Uw hotelkamer:
De standaardkamers (1-3 personen) in het Ergün Hotel zijn voorzien van een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Een huurkluisje, telefoon, televisie, airconditioning en een klein balkon.

Verzorging Zomer 2017:
U verblijft op basis van Halfpension met ontbijt en diner in buffetvorm.

LET OP: In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.