Le Bleu Hotel

Ligging:
Le Bleu Hotel (ex Kusadasi Beach Club) is direct aan het strand gelegen en het centrum bevindt zich op een afstand van ca. 3 km.

Faciliteiten:
Le Bleu Hotel (ex Kusadasi Beach Club) is een ruim opgezet complex. De 263 hotelkamers zijn verdeeld over 4 blokken. Bij binnenkomst treft u de receptie, lobby en diverse winkeltjes. Er zijn diverse restaurants en bars. Voor afkoeling kunnen gasten van Le Bleu Hotel (ex Kusadasi Beach Club) terecht in de 2 zwembaden en voor de kinderen zijn er twee aparte kinderbaden. Naast de zwembaden staan de zonnebedjes met matrasjes en parasols voor u klaar. U hoeft geen badhanddoeken van huis mee te nemen; het hotel zorgt voor badhanddoeken die u tegen borg kunt gebruiken. Overige betaalde faciliteiten zijn: een wasserette, dokterspost en een internetcafé. U kunt gratis gebruikmaken van wifi.

Uw hotelkamer:
De ruime standaardkamers van Le Bleu Hotel (ex Kusadasi Beach Club) zijn voorzien van telefoon, kluisje, satelliet televisie, mini koelkast (leeg), airconditioning, zitgelegenheid en balkon. Badkamer met douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning:
Gasten van Le Bleu Hotel (ex Kusadasi Beach Club) kunnen qua sport hun hart ophalen; er kan gratis gebruik gemaakt worden van darts, tafeltennis, tennisbanen, tafelvoetbal en beachvolleybal. Tegen betaling: watersporten op het strand. Voor de ultieme ontspanning kunt u gratis terecht in de sauna. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van het Spa Center, heerlijke massages ondergaan en een bezoekje brengen aan de kapper.
Het animatieteam verzorgt een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2017:
U verblijft in Le Bleu Hotel (ex Kusadasi Beach Club) op basis van Ultra All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.00-14.00), diner (19.00-21.00); alle in buffetvorm. Diverse snacks (11.30-16.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00) en middernachtsoep (24.00-01.00). U kunt van 24 uur per dag gebruikmaken van alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes.

Comments are closed.