Leblon Hotel

Ligging:
Het Leblon Hotel ligt super centraal op ca. 50 meter van het zandstrand en op korte afstand van het bruisende centrum van El Arenal, met vele Nederlandse bars en discotheken, maar ook vele terrasjes en winkels in de directe omgeving. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op ca. 50 meter.

Faciliteiten:
Het Leblon Hotel telt 43 kamers, verdeeld over 1 gebouw van max. 3 verdiepingen. Er is 1 lift aanwezig. In de lobby treft u een 24-uurs receptie en een TV hoek.
Voor het ontbijt kunt u terecht in het buffetrestaurant en een drankje kunt u in de gezellige bar verkrijgen. Even afkoelen en lekker chillen? Op het zonneterras rondom het zwembad staan de ligstoelen voor u klaar.
Verder beschikt het Leblon Hotel over gratis wifi bij de receptie en de bar.

Uw hotelkamer:
De standaardkamers (1-3 personen) in het Leblon Hotel zijn eenvoudig ingericht en beschikken over een televisie en een huurkluisje. Badkamer met douche of bad en toilet. De meeste kamers hebben een balkon of terras met zitje.

Verzorging Zomer 2017:
In het Leblon Hotel verblijft u op basis van Logies & Ontbijt. Het ontbijt is in buffetvorm.

Bijzonderheden:
Vanaf 1 juli 2016 betaalt u op de Balearen ter plaatse bij aankomst in uw accommodatie een ecotax. De hoogte van deze duurzame toeristenbelasting is afhankelijk van het aantal sterren van uw accommodatie. De kosten bij verblijf in deze accommodatie zijn €1,10 per persoon per dag voor personen vanaf 16 jaar en ouder. De vermelde kosten worden gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf en in het laagseizoen (01/11 t/m 30/4).

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.