Louvre Hotel

Ligging:
Louvre Hotel ligt in het centrum van Gouvia en ca. 100 m van het kiezelstrand. Er is een bushalte op ca. 50 m afstand. De hoofdstad van het eiland, Corfu-Stad, is gelegen op ongeveer 6 km afstand.

Faciliteiten:
Louvre Hotel is een kleinschalig hotel dat beschikt over 25 kamers. In het hotel vindt u een receptie met huurkluisjes, een lift, een lobby met bar, een ontbijtruimte en een pooltafel. In de tuin vindt u het zwembad dat wordt omringd door ligbedden en parasols. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Verder beschikt Louvre Hotel over wasservice en roomservice (beide tegen betaling). In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Uw hotelkamer:
Bij het Louvre Hotel verblijft u in standaardkamers die geschikt zijn voor 1-3 personen. De kamers beschikken over een satelliet televisie, een koelkastje (leeg), een telefoon, airconditioning, verwarming en gratis wifi. In de badkamer treft u een douche, toilet en föhn. De kamer heeft een balkon met zitje.

Verzorging Zomer 2017:
U verblijft in Louvre Hotel op basis van Logies & Ontbijt.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.