Moroccan House

Ligging:
Moroccan House is gebouwd in traditionele stijl en gelegen in Gueliz, de moderne stad, op 30 minuten loopafstand van het bekende Djemaa El Fna plein.

Faciliteiten:
Dit bijzondere complex telt 52 kamers, verdeeld over 5 verdiepingen, die alle gedecoreerd zijn in typische Marokkaanse stijl en elk een eigen kleur hebben en beschikt over een lift, een 24-uurs receptie, 3 traditionele salons, die tevens dienst doen als eetruimte, en een buitenzwembad met kindergedeelte en ligstoelen (gratis). U kunt heerlijk ontspannen in de hamam of van een massage (op vaste tijden en tegen betaling). In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Uw hotelkamer:
De standaardkamers (Pacha kamers) in Moroccan House zijn geschikt voor 1-3 personen en voorzien van airconditioning, een hemelbed, kluisje (tegen betaling), televisie, gratis wifi en een badkamer met douche en toilet.

Verzorging Winter 2017-2018:
U verblijft in Moroccan House op basis van Logies & Ontbijt.
Tegen een toeslag kunt u Halfpension (ontbijt en diner) boeken.
Let op:
In Moroccan House wordt geen alcohol geserveerd.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.