Pelin Hotel

Ligging:
Pelin hotel ligt op ca. 150 meter van het strand en de prachtige baai van Çalis.

Faciliteiten:
Pelin heeft 112 kamers ondergebracht in 2 gebouwen rondom het zwembad. Bij binnenkomst treft u de lobby, 24-uurs receptie, lift in het hoofdgebouw en een gezellige lobbybar. Voor uw maaltijden en drankjes biedt Pelin hotel u een buffetrestaurant en verschillende bars. Buiten in de tuin ligt het zwembad met apart kinderbadgedeelte omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Op het strand zijn deze tegen betaling. Verder treft u in Pelin een kapsalon, internethoek en wasserijservice, alle tegen betaling. U kunt gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Uw hotelkamer:
De standaardkamers zijn netjes ingericht en voorzien van een telefoon, individuele airco, balkon, koelkastje (op verzoek en tegen betaling), televisie met muziekkanaal en een huurkluisje. Badkamer met douche, toilet en föhn. Voor gezinnen zijn er quadkamers, een standaardkamer met extra bedden.

Sport & Ontspanning:
Tijdens uw vakantie in Pelin hotel kunt u gratis gebruikmaken van tafeltennis, darts, tafelvoetbal, fitness en schaken. Biljart tegen betaling. Tegen betaling kunt u een heerlijke massage ondergaan. In het hoogseizoen wordt er 1 maal per week voor entertainment gezorgd.

Verzorging Zomer 2017:
U verblijft in Pelin hotel op basis van Halfpension; ontbijt en diner in buffetvorm.

LET OP: In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.