Sempati Hotel

Ligging:
Sempati ligt op 17 kilometer van het plaatsje Kyrenia, op 2 kilometer treft u een klein centrum met winkeltjes. Het hotel ligt op slechts 50 meter van het strand.

Faciliteiten:
Sempati is een kleinschalig hotel met 65 kamers ondergebracht in meerdere gebouwen. Er zijn geen liften aanwezig. In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. Uw maaltijden worden in buffetvorm aangeboden in het restaurant en voor drankjes zijn er 3 bars aanwezig. Gratis wifi in de lobby. Verder biedt Sempati u een game room en een wasservice (beide tegen betaling).

Uw hotelkamer:
De standaardkamers van Sempati zijn netjes ingericht en voorzien van airconditioning, televisie, huurkluisje, telefoon, minibar (tegen betaling) en een balkon. De badkamer beschikt over een bad of douche, toilet en föhn. Het uitzicht is afhankelijk van het gebouw waar in u verblijft.

Sport & Ontspanning:
Tegen betaling kunt u gebruikmaken van biljart. Gebruik van darts is gratis. Een avond per week wordt er live muziek verzorgd.

Verzorging Zomer 2017:
U verblijft op basis van Logies & Ontbijt; ontbijt in buffetvorm.
Tegen een toeslag kunt u Halfpension boeken; ontbijt en diner in buffetvorm.

Verzorging Winter:
U verblijft op basis van Logies & Ontbijt; ontbijt in buffetvorm.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.