The Villas Bali Hotel and Spa

Ligging: The Villas Bali Hotel and Spa in Seminyak
The Villas Bali Hotel and Spa ligt in Seminyak op ca. 1,8 kilometer van het zandstrand. Het centrum van Seminyak en een bushalte vindt u op ongeveer 1 kilometer afstand. De dichtstbijzijnde winkels, restaurants en bars vindt u rondom het complex.

Faciliteiten: The Villas Bali Hotel and Spa
Het 5-sterrencomplex The Villas Bali Hotel and Spa bestaat uit 108 kamers, gelegen in 50 gebouwen. Het complex is in 2017 geheel gerenoveerd. Er is een 24-uursreceptie, lobby en bagageruimte. In het à-la-cartehotel Prana kunt u terecht voor heerlijke maaltijden. Voor kinderen is er een miniclub. Het gebruik van wifi in het gehele complex, inclusief de villa's, is gratis.

17 maart 2018 Nyepi Day

Op 17 maart 2018 wordt op Bali 'Nyepi Day' gevierd. Dit is het hindoeïstische nieuwjaar en wordt ook wel de 'Dag der Absolute Stilte' genoemd. Gedurende deze dag ligt het gehele openbare leven stil en heerst er volledige rust op het eiland. De Balinezen blijven thuis, er rijdt geen verkeer en excursies en transfers mogen niet uitgevoerd worden.

Uit respect voor de bevolking is het gewenst deze dag binnen uw hotel te besteden. De hotelfaciliteiten en services zijn hier een uitzondering op en worden wel gewoon aangeboden.

Uw hotelkamer:
De villa's met één slaapkamer (min. 1 pers. en max. 2 volw. + 1 kind) hebben een oppervlakte van maar liefst 200 m², bestaan uit één ruimte en hebben een privézwembad. De villa's beschikken over een telefoon, gratis airconditioning, televisie, koelkastje, gratis kluisje en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer bestaat uit een douche, toilet en föhn. Ook zijn er badjassen en slippers aanwezig. Er is een terras met zitje. Het gebruik van wifi in uw villa is gratis.
3-kamervilla's (min. 2 pers. en max. 4 volw. + 2 kind.) hebben een oppervlakte van maar liefst 400 m² en bestaan uit een woonkamer en twee aparte slaapkamers. Verder beschikken deze villa's over dezelfde faciliteiten als de 2-kamervilla's.
4-kamervilla's (min. 2 pers. en max 6 volw. + 2 kind.) zijn nog groter met een oppervlakte van 600 m² en bestaan uit een woonkamer en 3 aparte slaapkamers. Verder beschikken deze villa's over dezelfde faciliteiten als de 2-kamervilla's.

Sport & Ontspanning:
In uw privézwembad geniet u van de heerlijke Balinese zon. Op het zonneterras naast het zwembad staan ligbedjes en parasols klaar. In de tuin van uw villa komt u al helemaal tot rust. Bent u toch aan meer ontspanning toe? Dan gaat u naar de Prana Spa. In de sauna, jacuzzi of tijdens een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling heeft u eindelijk wat tijd voor uzelf.

Verzorging Zomer 2017: The Villas Bali Hotel and Spa
U verblijft in The Villas Bali Hotel and Spa op basis van Logies & Ontbijt.
Tegen een meerprijs kunt u op basis van Halfpension (ontbijt & diner) of Volpension (ontbijt, lunch en diner) verblijven.
Ontbijt is à la carte en de andere twee maaltijden zijn een vast menu.

Verzorging Winter 2017-2018: The Villas Bali Hotel and Spa
In de winterperiode verblijft u in The Villas Bali Hotel and Spa op basis van Logies & Ontbijt.
Tegen een meerprijs kunt u op basis van Halfpension (ontbijt & diner) of Volpension (ontbijt, lunch en diner) verblijven.
Ontbijt is à la carte en de andere twee maaltijden zijn een vast menu.

Comments are closed.