Yasemin Hotel

Ligging:
Yasemin Hotel ligt direct aan het strand van Calis. Het centrum van Fethiye ligt op circa 5 kilometer. De bushalte op ca. 200 m.

Faciliteiten:
Het knusse Yasemin Hotel beschikt over 20 kamers, ondergebracht in een gebouw van 4 verdiepingen. In de lobby treft u de 24-uurs receptie. Het complex heeft geen lift.
Voor de maaltijden kunt u terecht in het restaurant en voor een kleine snack of een drankje bij de bar (tegen betaling). Verder beschikt Yasemin Hotel over een doktersservice, wasservice en roomservice (alle tegen betaling). Gratis wifi in het hele hotel.
Let op; dit is een Only Adult hotel, de minimale leeftijd van de gasten is 14 jaar.

Uw hotelkamer:
De standaardkamers (max. 2 personen) van Yasemin Hotel zijn verzorgd ingericht en voorzien van telefoon, televisie, minibar, airconditioning. Gebruik van het kluisje is tegen betaling. De badkamer beschikt over een douche, toilet en föhn. Balkon met zitje.
Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer met zeezicht boeken.

Sport & Ontspanning:
Darten in het hotel en tegen betaling watersporten aan het strand (aangeboden door derden). Er is beperkt animatie.

Verzorging Zomer 2017:
U verblijft in Yasemin Hotel op basis van Logies en Ontbijt.
Tegen een toeslag kunt u Halfpension boeken.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Comments are closed.